Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length

 
Advanced search

3373 Posts in 897 Topics- by 2018 Members - Latest Member: trinsic

March 26, 2017, 02:10:26 AM
Dr. Blip's PC-Doctor® ForumDr. Blip's ForumPC-Doctor Toolbox for Windows (Moderators: PCD_Chris, James_PCD, SMart, PCD_James, PCD_Dan)Performance Component on Overview Screen does not populate
Pages: 1 [2]
Print
Author Topic: Performance Component on Overview Screen does not populate  (Read 815 times) Bookmark and Share
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
PCD_James
Moderator
Jr. Member
*****
Offline Offline

Posts: 78


« Reply #15 on: January 05, 2017, 10:30:38 AM »

Yes! Thank you for reminding me! It was pushed out just before the holidays! Smiley
Logged
john7
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 9


« Reply #16 on: January 05, 2017, 02:09:35 PM »

Is there a link, as promised, as I have uninstalled the program after the problems I had.
Logged
PCD_James
Moderator
Jr. Member
*****
Offline Offline

Posts: 78


« Reply #17 on: January 05, 2017, 03:47:18 PM »

Send me a PM with your email and I will send it right over.
Logged
Pages: 1 [2]
Print
Jump to:  

© 2017 PC-Doctor, Inc. ALL RIGHTS RESERVED.